Добре дошли! Моля, идентифицирайте се със съществуващ или нов профил - заслужава си!
Условия за ползване

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИНА WWW. FACE OFFBG.COM

Добре дошли в Faceoffbg.com!

Настоящите “Общи условия” уреждат взаимоотношенията между фирма "Хидрагеймс" ЕООД (наричана по-долу www.faceoffbg.com) от една страна и потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на домейна faceoffbg.com(наричан за кратко сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк и бутон, разположен на страниците на faceoffbg.com (с изключение на линка към настоящите “Общи условия”) се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия". Моля, прочетете ги внимателно, тъй като те засягат вашите законови права и задължения. Ако не сте съгласни с тези "Общи условия", Ви молим да не използвате услугите на сайта. Ако имате въпроси относно тези "Общи условия", Ви молим да се свържете с нас.

Сайтът предоставя на клиентите информация за продукти и възможността за тяхното закупуване чрез поръчка и заплащане на съответната цена при спазване от страна на клиента на настоящите Общи условия, на действащото българско законодателство, на всички общоприети в страната търговски практики, както и на допълнително посочените съответни изисквания за конкретните продукти.

"Хидрагеймс" ЕООД е еднолично дружество, регистрирано по Търговския закон, със седалище и адрес на управление:

Адрес: България, Варна 9000
кв. "Приморски"
ул. "Марко Балабанов" 10 

Управител: Любка Петрова
Телефон: (0896)721594
Интернет страница: www.faceoffbg.com

Клиенти/потребители са физически и юридически лица, желаещи да закупят продукти от сайта. Клиенти могат да бъдат пълнолетни и дееспособни физически лица, юридически лица, представлявани от законните им представители или надлежно упълномощени лица.

Продуктовите страници на сайта представляват демонстративен онлайн каталог, описващ предлаганите от "Хидрагеймс" ЕООД артикули и не са правно обвързваща оферта.

Когато правите своята поръчка изрично потвърждавате, че поръчката е свързана със задължение за плащане от Ваша страна. При натискане на бутона за поръчка Вие изразявате съгласието си за извършване на покупка със задължение за плащане.
След натискане на бутона за поръчка се счита, че сте направили поръчка на избраните от Вас продукти и приемате настоящите общи условия.


АВТОРСКИ ПРАВА

Цялото съдържание, включено в или достъпно чрез която и да е от услугите на сайта като текст, графични изображения, лога, бутони, видео клипове, съдържание за изтегляне и предоставяни данни са собственост на "Хидрагеймс" ЕООД или съответните правоносители и са защитени по силата на Закона за авторското право и сродните му права.

Клиентът няма право да копира, съхранява, обработва, публикува, разпространява в първоначален или преработен вид, както и да използва по какъвто и да е друг начин текстовете, изображенията или други части от съдържанието на сайта.


РЕГИСТРАЦИЯ

Задължително е да бъдете регистриран потребител, за да направите поръчка от сайта.

За да се регистрирате, трябва да изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката, ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия", Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознати с и приемате настоящите условия.


ДЕЦА

Faceoffbg.com не продава продукти онлайн на деца. Ние продаваме артикули, които могат да бъдат закупени от пълнолетни. Ако сте под 18 години, можете да използвате услугите на faceoffbg.com само с участието на родител или настойник.


ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които предоставяте на faceoffbg.com, ще бъдат използвани единствено и само във връзка с обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин.

„Хидрагеймс“ ЕООД е оператор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни. „Хидрагеймс“ ЕООД се задължава да положи надеждната грижа за запазване на личните данни, както и да не разпространява, продава или предоставя на трети лица личните данни на клиентите си, освен ако това не е нужно за извършването на дейността на „Хидрагеймс“ ЕООД или не се изисква от компетентен орган, съгласно изискванията на закона.

С попълването на личните данни клиентът потвърждава, че е предоставил личните си данни доброволно и че дава изричното си разрешение за събиране, обработване, съхранение и предоставяне на тези данни в съответствие с действащото българско законодателство и когато това е нужно за изпълнение на поръчката, включително, но не само за доставката на продуктите, за счетоводни нужди, за установяване на контакт с клиента и за изпращане на уведомления за стоките и услугите, предоставяни от „Хидрагеймс“ ЕООД .

При попълване на данните клиентът е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми от „Хидрагеймс“ ЕООД данни. Ако клиентът е предоставил неверни или непълни данни, „Хидрагеймс“ ЕООД не носи отговорност при неизпълнение на доставката.

Клиентът носи отговорност за попълването на чужди лични данни. При възникнал спор кое лице се е обвързало с настоящите Общи условия, за клиент се счита лицето, което е заплатило цената на поръчания продукт.

„Хидрагеймс“ ЕООД има право да изпраща на клиентите незаявени предварително търговски съобщения, за да направи запитвания, да провежда анкети или да им предложи реклами и информация на свои или оферирани от други търговци стоки и услуги. Данните могат да бъдат използвани за изпращане на незаявени търговски съобщения, освен при изрично заявено от клиента несъгласие.

Клиентът има право да се противопостави на събирането, съхранението и обработването на личните му данни, както и право на достъп и промяна на личните му данни, като тези права се упражняват по реда, предвиден в Закона за защита личните данни.

"Хидрагеймс" ЕООД Ви гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от гореспоменатите, освен в случаите, когато сте дали изрично писмено съгласие или информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство имат право да изискват и събират такава информация.


ПОРЪЧКА

Можете да правите поръчки от faceoffbg.com 24 часа в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При приключване на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали, както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. На посочен от Вас имейл ще получите съобщение за приемането на Вашата поръчка. Ако заявката е направена до 17:00 часа в работен ден, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение на поръчката Ви. В случай, че заявите определен продукт след 17:00 часа или в почивен ден, поръчката Ви ще бъде потвърдена в първия работен ден. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашия профил в faceoffbg.com

След натискане на бутона "ПЛАЩАНЕ", Вие се съгласявате да закупите стоките, намиращи се в "кошницата". Това действие има правно обвързваща сила. Договорът за покупко-продажба се счита за сключен след потвърждение на поръчката.

"Хидрагеймс" ЕООД има право да откаже доставката на поръчани продукти и в случай, че клиентът извърши действия, противоречащи на настоящите общи условия. Отказът се съобщава на клиента, ако последният е оставил валидни координати. В този случай "Хидрагеймс" ЕООД не носи отговорност за неизпълнение на доставката. "Хидрагеймс" ЕООД има право да откаже доставката на поръчани продукти, без да носи отговорност за неизпълнение и в следните случаи: 1. Информацията, предоставена от клиента е непълна или невалидна; 2. Действията на клиента могат да увредят "Хидрагеймс" ЕООД; 3. "Хидрагеймс" ЕООД има право да откаже доставката на поръчани продукти, като уведоми клиента за отказа си по електронна поща, включително в случаите, когато клиентът постави при поръчката си допълнителни условия към продуктите, каквито не се предлагат от "Хидрагеймс" ЕООД.


ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА И УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които сте поръчали плюс цената за доставка, ако има начислена такава. Плащанията към сайта faceoffbg.com се извършват в български левове, a цените са обявени с включен ДДС.

Към настоящия момент, сайтът поддържа единствено плащания с наложен платеж (плащане при доставка). По този начин плащате директно в брой на куриера, който ще ви достави пратката.

Ако желаете фактура, трябва да заявите това при поръчката. След като направите поръчка, с вас ще се свърже наш оператор за потвърждение и трябва да съобщите данните за фактурата на нашия оператор, като тя ще Ви бъде доставена заедно с поръчаните от Вас стоки.

Всички доставки над 100.00 лева са напълно безплатни за цялата страна, но за някои продукти е невъзможно да бъдат доставени безплатно, независимо от тяхната цена. При поръчка на тези продукти това ще ви бъде изрично упоменато.

За доставка на поръчка под 100.00 лева се заплащат 3 (три) лева транспортни разходи при доставка на стоки в района на София-град и 5 (пет) лева транспортни разходи при доставка на стоки в страната. Без значение от избрания от вас начин на плащане - наложен платеж, epay или Transcard, транспортните разходи ще ви бъдат начислени допълнително към стойността на вашата поръчка и ще трябва да ги заплатите на куриера при доставката на стоката. Доставки с изрично посочване на време за доставката се заплащат допълнително от клиента, като оскъпяването на доставката ще бъде 2 (два) лева.

Разноските във връзка с плащанията по банков път, с дебитна карта посредством системата за разплащания e-pay, Transcard или с кредитна карта са за сметка на клиента.

 


ДОСТАВКА

Начини на доставка:

Доставката на поръчаните продукти се организира от "Хидрагеймс" ЕООД чрез вътрешно фирмени куриери или куриерска фирма „Еконт“. "Хидрагеймс" ЕООД изпраща стоките на адреса, посочен от клиента.

При грешка в посочения адрес, поради която получателят не може да бъде намерен на адреса, "Хидрагеймс" ЕООД ще се свърже с Вас за уточняване на адреса, като разходите за доставка на правилния адрес са за сметка на клиента и клиентът следва да ги заплати на куриера при получаване на поръчаните стоки.

При ненавременна доставката "Хидрагеймс" ЕООД не дължи неустойка на клиента.

Когато "Хидрагеймс" ЕООД не може да изпълни поръчката поради това, че не разполага с поръчаните продукти, „Хидрагеймс“ ЕООД ще уведоми клиента и ще възстанови платените от клиента суми в срок до 30 дни от датата, на която доставчикът е следвало да достави поръчката.

Срокове на доставка:

В работни дни доставката на стоки се извършва до 48 часа след изричното потвърждение на извършената поръчка от страна на "Хидрагеймс" ЕООД. Когато поръчката е извършена в почивен или празничен ден, то доставката ще бъде извършена до 48 часа, считано от потвърждението й в първия работен ден. Тези срокове не важат за продукти, които не са излезли все още на пазара, а са в процес на предварителна поръчка. Сроковете за тяхната доставка се обявяват с конкретни дати в съответните им продуктови страници.

"Хидрагеймс" ЕООД не носи отговорност при неспазване на сроковете за доставка, ако получателят на доставката не е бил открит на адреса за доставка в рамките на работния ден, когато е следвало да бъдат доставени продуктите.


РЕКЛАМАЦИЯ

При несъответствие на закупената стока с поръчаната имате право да предявите рекламация. "Пулсар" ЕООД е длъжен да удовлетвори искане за разваляне на договора и да възстанови заплатената от Вас сума, само след като е удовлетворил три рекламации и в рамките на срока на гаранцията е налице следваща поява на несъответствие на стоката с поръчаното.

При предявяване на рекламация трябва да посочите предмета на рекламацията, предпочитания от Вас начин за удовлетворяване на рекламацията, съответно размера на претендираната сума и адрес за контакт, както и задължително да приложите и документите, на които се основава претенцията: 1. Касова бележка, фактура или товарителница (в случаите на плащане с паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга); 2. Протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката с договореното; 3. Други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Рекламацията може да се предяви не по-късно от две седмици след като е установен дефекта.

"Хидрагеймс" ЕООД ще приеме рекламацията, само ако тя е предявена своевременно и отговаря на горните изисквания.


ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Съгласно чл. 50 от Закона за защита на потребителите, потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя – при договор за продажба.

 

ВАЖНО!!! Моля, не разопаковайте продуктите докато не се убедите, че са съвместими със вашият тип,кожа,коса и нокти.


ПОМОЩ СЛЕД ПРОДАЖБАТА

 

При нужда от помощ при ползване на закупените от нас стоки, можете да се свържете с нас на телефони 052605690 или 0896721594.


ПОЛЗВАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ СТОКИ

Всеки продукт изисква съвместимост с определен тип кожа,коса и нокти, които са описани на опаковката за съответния продукт и не могат да бъдат ползвани, ако не разполагате с нужната информация,която ще бъде получена от квалифициран козметик, който отговаря за продукта.

Следва да имате предвид, че много от предлаганите от нас стоки изискват наличие на интернет връзка и регистрация в съответния интернет сайт, за да бъдат ползвани по предназначение.

 


ИЗМЕНЕНИЯ

faceoffbg.com се задължава да уведоми Потребителя за промените в "Общите условия", като на видно място в Интернет страницата си публикува съобщение за измененията им и момента, от който промените влизат в сила. За всички направени поръчки важат Общите условия, които са били в сила към момента на поръчката. Ако потребителят не е съгласен с промените, той може да се свърже с faceoffbg.com за прекратяване на регистрацията му. Ако потребителят не направи това и/или извърши действия в сайта или направи нови поръчки, се счита, че е приел промените.“


ПРИЛОЖИМО ПРАВО

За неуредените въпроси се прилага българското законодателство, включително при продажби на чуждестранни клиенти. Всички спорове се разрешават от компетентния български съд.


ИНФОРМАЦИЯ И СЪГЛАСИЕ

Клиентът декларира, че му е предоставена информация и е запознат с:

1. Името и адреса на доставчика „Хидрагеймс“ ЕООД ;

2. Всички характеристики на стоките и услугите, предоставяни от „Хидрагеймс“ ЕООД ;

3. Цената на стоките и услугите с включени всички данъци и такси, както и количеството на поръчаните продукти;

4. Стойността на транспортните разходи;

5. Начина на плащане и другите условия на доставка;

6. Правото на потребителя да се откаже от поръчката и условията, при които продуктите могат да бъде върнати;

7. Периода, за който цената на продуктите е в сила;

8. Условията за употреба на продуктите;

9. Условията и помощ при продажба.

Клиентът дава съгласието си за сключването на договор от разстояние, както и за авансови и предварителни плащания за доставката на продуктите.


УВЕДОМЛЕНИЯ

Доколкото изрично не е указано друго, всички уведомления, се извършват на адресите за контакт, обявени на видно място в електронния магазин „Хидрагеймс“ ЕООД и респективно на електронната поща и адреса за контакт на клиента.


ЧАСТИЧНА НЕДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

Недействителността на отделни текстове от тези общи условия не влече недействителност на целите Общи условия.


НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА

„Хидрагеймс“ ЕООД не носи отговорност за неизпълнение, частично или изцяло на задължения и ангажименти, следствие на непреодолима сила.

При наличие на непреодолима сила „Хидрагеймс“ ЕООД следва да уведоми клиента съгласно изискванията на българското законодателство.

„Хидрагеймс“ ЕООД не е носи отговорност за вреди, пропуснати ползи, разходи, искове или други отговорности към клиентите, ако те са настъпили, вследствие неспазване на тези Общи условия от страна на клиент.